Despre mine :)

     

 Salutare !!! Ma numesc Claudiu Dide , m-am nascut in orasul Rosiorii de Vede si  am copilarit in comuna Peretu (judetul Teleorman). Clasele I-VIII le-am studiat la Scoala generala din Peretu , iar mai departe am plecat la Bucuresti pentru a studia la Liceul Teologic Adventist "Stefan Demetrescu", Bucuresti .
    In prezent sunt in calsa a XII a si ma pregatesc pentru bac si admitere la facultate :)....

     Pasiunea pentru arta fotografica a inceput din nimic...A inceput la liceu unde mi-a placut a face poze celorlalti si la evenimentele desfasurate acolo....Primul meu aparat foto a fost un Canon A530 cu care am inceput sa realizez unele fotografii mai interesante :D...In clasa a XI-a fotografia a inceput sa devina o pasiune pentru mine asa ca dorul dupa un camera DSLR era tot mai mare....Cu toate insistentele mele asupra parintilor pentru a imi cumpara o camera semi-profesionala  am reusit sa ii conving cumparandu-mi o camera Nikon D60 si doua obiective : un obiectiv standard 18-55mm si un Tamron 70-300 mm.
     Vreau sa continui studiile mai departe la Universitatea Hyperion la facultatea  de arte in domeniul "imagine de fil si tv". Cu ajutorul Lui Dumnezeu sper sa pot sa studiez cat mai mult fotografia :)
    Prin acest blog vreau ca sa imi expun unele fotografii ale mele si pentru a arata si altora cat de interesanta este arta fotografica....
     

   Pe langa faptul ca fotografia este o pasiune pentru mine , ea ma face sa ma relaxez si sa vad unele lucruri minunate pe care Dumenzeu le-a creat....


CU DUMNEZEU TOTUL ESTE POSIBIL...:)